Om oss

 

Om våra titlar på salongen 

Hos oss på Art by Wixners har vi olika kunskap och nivå på frisörerna. Allt från de som ännu går på skolan till de som har en gedigen och exceptionell kunskap och lång erfarenhet inom yrket.

Allt för att DU som kund ska ha möjlighet att välja den kunskapsnivå du anser är viktig för dig.

 

Art Director

Frisörer på salongen med lång erfarenhet inom yrket. Titeln borgar för exceptionell kunskap och gedigen utbildningsportfölj. Frisören jobbar även med utbildning mot andra frisörer och på scen! Om du vill ha den mest kompetenta frisören ska du boka med en Art Director.

Top Stylist

Frisörer med minst 12 års erfarenhet. En Top Stylist har genomgått kurser på högre nivå både i Sverige och utomlands. Har även erfarenheter från att jobba med modestyling, gör-om-mig projekt, modefotografering och specialstyling. En Top Stylist är den du ska välja, om du som kund kräver en frisör med hög nivå på kunskap och erfarenheter inom frisöryrket.

Creative Designer

Alla frisörer med minst 8 års erfarenhet inom yrket, med godkänt EU-gesällbrev. Har genomgått samtliga våra internutbildningar och fördjupade kurser inom färg/klippning/make-up/uppsättning/herr och dam. Om du vill ha en frisör med mycket goda kunskaper så ska du välja en Creative Designer.

Hair Stylist

Alla frisörer som har minst 4 års erfarenhet, med godkänt EU-gesällbrev. Samt har genomgått alla våra internutbildningar på ArT by WiXners och besitter fördjupade kunskaper inom färglära och saxtekniker. Om du vill ha en frisör med goda kunskaper inom yrket så ska du välja en Hair Stylist.

Hair Designers

Alla frisörer som har EU-gesäll och upp till 4 års erfarenhet inom yrket. Dessa frisörer har även genomgått alla våra internutbildningar på ArT by WiXners och grundutbildning i färglära och saxkunskap. Om du vill ha en färdigutbildad frisör med kunskap inom yrket så ska du välja en Hair Designer.

Trainee

Alla frisörer som ej avslutat sin 2,5 års utbildning på salongen, men har genomgått grundutbildning och avlagt delprovet i frisörkunskap. Har ej avlagt EU-gesäll, men blivit godkända ArT by WiXners-elever. En trainee behöver stöd och uppbackning ibland, samt kan behandlingarna ta något längre tid.

Student

Alla frisörer som fortfarande går på frisörskolan, men gör sin praktiktimmar på salongen. Har ej avlagt delprov ännu, men blivit godkända ArT by WiXners-elever.

Kommentera