Prislista

OM VÅRA PRISER

STUDENT eller PENSIONÄR?! Då har du 10% rabatt på alla tjänster innan klockan 13:00 måndag – torsdag, vid bokning hos färdigutbildade frisörer!

STUDENT MED KÅRLEG! Då kan ni boka STUDENTSPECIAL för 350:-  Gäller bokningar som är gjorda på tisdagar och onsdagar mellan 09:00-15:00. Vid bokning av tjänsten på annan dag/tid än dessa så kommer ni debiteras enligt ordinarie taxa.

KVÄLLAR efter 18:00 samt HELG lägger vi till 10% på priset. Gäller hos samtliga frisörer.

KLIPPNINGAR
Dam-Herr-Barn

Dam, Herr eller Barn – oavsett vad så hjälper vi er med erat hår. Vi har mångåriga erfarenheter och älskar att jobba kreativt. Oavsett om du ska klippa topparna eller helt byta stil, hos oss är du i säkra händer. Vi garanterar dig en lättskött frisyr med bättre hårkvalité!
För att prissättningen ska bli så rättvis som möjligt, så betalar du olika pris beroende på frisörens utbildningsnivå/arbetserfarenhet.
Pris dam/herr från 370:- till 620:-
Pris barn 0-6 år från 250:- till 460:-
Pris barn 7-12 år från 300:- till 550:-

 

FÄRG OCH TONING

Att tona och färga håret kan vara ett stort steg. Hos oss hittar du en färgexpert, som gärna hjälper till i projektet. För att prissättningen ska bli så rättvis som möjligt, så betalar du olika pris beroende på frisörens utbildningsnivå/arbetserfarenhet.
Pris LÄTTFÄRG från 240:- till 1030:- beroende på frisörens erfarenhet och längd på håret
Pris färgning från 590:- till 1590:- beroende på frisörens erfarenhet och längd på håret

SLINGOR OCH FASHIONFÄRGNING
Slingor med folie eller hätta, samt kreativ färgning

Trender kommer och går, men färgning består. Vi har alltid de trendigaste teknikerna och färgerna. Hos oss är du i säkra händer, samt lovar vi dig ett hållbart resultat. Vi jobbar med WELLAS färg och GOLDWELL ELUMEN fashion tones.
Folieslingor/fashionfärg från 630:- till 2030:- beroende på frisörens erfarenhet och längd på håret
Gillar du den där sommarblonda känslan du får. Då är slingor i hätta ett bra alternativ. Det ger en naturlig känsla utan synliga ränder. Lämpar sig på hår som är kort.
Slinghätta från 510:- till 1290:- beroende på frisörens erfarenhet och längd på håret

STRUKTURBEHANDLINGAR

Lockar – vågor – rakpermanent

Lockar – Vågor – Stöd – Självfall – Rakt! Idag är valet ditt…  Med en strukturförändrande behandling kan man göra nästan vad som med håret. Glöm den gamla 80-talslooken. Med kreativitet och fantasi skapar vi levande, naturliga rörelser i håret. Efter dina önskemål…
Lockar/vågor  från 990:- till 2990:- beroende på frisörens erfarenhet och längd på håret
Rakpermanent/keratinbehandling från 2100:- till 4900:- beroende på frisörens erfarenhet och längd på håret


ÖGONFRANSAR – BRYN – PLOCKNING / FÄRGNING

Öppna upp blicken och slipp vardagsmake-up! Med en färgning av dina fransar och bryn, får du en öppen blick och pigga ögon. Färgningen håller 3-6 veckor. Vi plockar även bryn och formar till dom.
Ögonbrynsfärgning/ögonfransfärgning från 140:- till 310:- beroende på frisörens erfarenhet
Färgning fransar,bryn inkl. plockning från 280:- till 580:- beroende på frisörens erfarenhet

SKÄGGTRIMNING

För dig som har ambitionen att ha kvar ditt skägg, men vill få lite mera hyfs och fason på det. Vi formar till det och tar fram dina ansiktsformer igen…
från 250:- till 390:- beroende på frisörens erfarenhet och längd på håret

LYXRAKNING SPA MED KNIV

Tänk dig den sköna känslan av att få luta sig bak och bli omhändertagen i lite mer än en timme. Peeling, varma omslag med aromaolja.

KNIV

Intvålning med äkta grävlingsborst, samt rakning på lätt hand med klassisk rakkniv. Behandlingen avslutas med kalla våtomslag och lugnande after shave balm….
Pris 890:-  – 990:-

MAGO LÖSHÅR

NY REVOLUTIONERANDE METOD!!
MAGO löshår med unik fastsättningsmetod, skonsam för det egna håret och det skapar en fjäderlätt känsla.

magolöshår1

Håret fästs med hjälp av bomullstråd genom en speciell typ av sjömansknop. Den blir liten och stadig, efter en hårtvätt krymper bomullen och knuten blir ännu tightare vilket minimerar risken för att håret lossnar.

Från 3900:- till 8100:-

mago2
PROCORTEXX
Revolutionerande system som skapar bindningar och stärker håret vid kemiska behandlingar.
grazette-procortexx-starttkit
ProCortexx är en stärkande hårbehandling utvecklad för att skydda håret under t.ex. färgning, blondering eller permanent på salong. Systemet förhindrar att kemiska skador uppstår och bevarar ett friskt hår.
ProCortexx skapar nya bindningar i hårstråt, stärker befintliga och adderar elasticitet, styrka samt värmeskydd. Effekten blir ett glansigt, lättkammat och motståndskraftigt hår.

Från 198:- till 698:- beroende på om det är tillsatt i färgen eller som en fristående behandling

Kommentera